Energy4Living

  • Voor wie
  • Hoe wij werken
  • Ervaringen
  • Over ons
  • Contact

Uw vitale omgeving futureproof

Ontwikkeling

Innovatie

Leef

Actueel

Hieronder tref je het laatste nieuws en onze blogs! 
Scroll met je muis over de afbeelding en ontdek het zelf. 

Missie

“Bijdragen aan een vitale leefomgeving waardoor de vitaliteit van de mens, biodiversiteit van het ecosysteem: betaalbaar, energiepositief en levensloopbestendig is.”

De wereld zit midden in een ingrijpende transitie naar een circulaire economie en multidisciplinaire samenleving waarin bestaande structuren en modellen rigoureus kantelen. De huidige processen en modellen zijn ontworpen voor conventionele maatschappelijke vraagstukken. De noodzakelijke transitie vergt een andere manier van denken, organiseren en realiseren. De nieuwe vitale leefomgeving is voorzien van de laatste stand van proces en techniek en voorbereid op een snel veranderend energielandschap. Deze omgeving waarborgt het comfort van de mens, is energieregulerend, levensloopbestendig en betaalbaar.  

Visie

“De conditionerende onderzoeken van Energy4Living dragen bij aan het komen tot realisatie van de “nieuwe” manier van bouwen op basis van een gezonde en betaalbare energiehuishouding.”

Onze werkmaatschappijen

Door op het logo te klikken van één van onze werkmaatschappijen, komt u op de website uit met meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. 

Partners

Om onze één loketgedachte zover mogelijk door te kunnen trekken, werken we samen met onze partners. Maak kennis met onze partners!